نامه‌ای به جوراب ارزش معادن ایران به ۲۷.۳ تریلیون دلار می‌رسد افزایش قیمت خودرو‌های خارجی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | فیدلیتی ۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان ریزش یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) زنگنه: اعتبارات جدید برای تسریع پروژه قطار سریع السیر تهران-مشهد در نظر گرفته شد روزی یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان جریمه بابت بکارگیری اتباع غیرمجاز ایران رتبه چهارم تولید دام در جهان را دارد | ظرفیت ایران در تولید و صادرات دام سبک وضعیت انرژی ایران در سال ۱۴۰۴ | اگر دست بجنبانیم بازار خارجی را از دست نخواهیم داد هر روز منفی‌تر از دیروز | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش حقوق ۲۰ تا ۴۲ درصدی کارمندان ابلاغ شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) توضیح مدیرعامل توانیر درباره بروز برخی خاموشی‌ها اوج گیری دوباره قیمت سکه در مشهد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) معجزه پرندگان | از رنگینی تا رقص در آسمان علت قطعی‌های مکرر برق چیست و تا کی ادامه دارد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | ورود دوباره دلار به کانال ۱۰۴ هزار تومان هشدار اتحادیه طلای مشهد به خریداران طلا سرمایه گذاری خارجی در سال ۱۴۰۳ رشد ۶۳ درصدی یافت آیین‌نامه ساماندهی نیروهای شرکتی‌ تدوین شد | تبدیل قرارداد‌ها از خرداد ماه ۱۴۰۴ نعمت‌زاده مجددا به وزارت صمت بازگشت | وزیر اسبق، مشاور وزیر کنونی صمت در دولت چهاردهم شد سرمایه خرد مردم چطور به سرمایه‌گذاری کمک کند؟ تأثیر افزایش دستمزدها بر دخل‌ و خرج مردم | زور افزایش حقوق به سبد معیشت نرسید چرا پرداخت سود سهام عدالت متوفیان متوقف شد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی همچنان در مسیر سقوط سرنوشت صادرات نفت ایران بدون مذاکرات چه می‌شود؟ محدوده جدید نوسان بازار طلا و ارز آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | قیمت بیت کوین در ساعات گذشته به زیر ۸۰ هزار دلار رسید قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | پیاز کیلویی ۸ تا ۱۵ هزار تومان آیا یارانه ثروتمندان امسال حذف می‌شود؟
سرخط خبرها

تولید زعفران امسال به ۳۵۰ تن می‌رسد | زعفران تولیدی به ۶۰ کشور دنیا صادر می‌شود

  • کد خبر: ۲۴۶۷۹۶
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
  • ۲
تولید زعفران امسال به ۳۵۰ تن می‌رسد | زعفران تولیدی به ۶۰ کشور دنیا صادر می‌شود
مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سالانه حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد و در برخی مواقع ۹۰ درصد زعفران تولیدی صادر و مابقی در داخل مصرف می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین زینلی در این باره تصریح کرد: امسال برای نخستین بار با تغییرات اقلیمی مبنی بر بهار پربارش و گرمای بی‌سابقه در تابستان مواجه شدیم که این امر بر پیاز زعفران اثر می‌گذارد؛ هرچند امیدواریم تأثیر چندانی نداشته باشد.

به گفته او، امسال امیدواریم با ورود محصول نو به بازار شرایط خوبی داشته باشیم به طوری‌که با افزایش واقعی و منطقی، نرخ زعفران به ۲ تا ۳ هزار دلار برسد.

زینلی با بیان اینکه هیچ‌گاه نتوانستیم قیمت زعفران را به عنوان بزرگترین تولیدکننده در بازار حفظ کنیم، افزود: امسال بازار بین الملل و داخل خالی است، از این رو کشاورزان با حفظ و نگهداری و مدیریت عرضه به بازار باید قیمت را مدیریت کنند.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در راستای مدیریت قیمت در بازار یک نوع مشارکت می‌خواهیم، از این رو دولت در صدد است تا در صورت بروز مشکل وارد بازار شود، بدین منظور تشکل‌ها را برای خرید توافقی آماده کرده‌ایم که  امیدواریم کشاورزان قدر زعفران را بدانند و با مدیریت عرضه همزمان با فصل عرضه محصول نو از آبان تا سال بعد قیمت جهانی را حفظ کنند.

تولید زعفران امسال به ۳۵۰ تن می‌رسد

مجری طرح گیاهان دارویی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۲۳۸ تن تولید زعفران داشتیم، افزود: امسال براساس برآورد‌ها تولید زعفران بیش از ۳۵۰ تن نخواهد بود، هرچند پتانسیل تولید هزارتن زعفران را در کشور داریم که با ورود بخش‌های مختلف، رعایت پروتکل‌های علمی و تخصیص بودجه طی برنامه هفتم دستیابی به این میزان تولید وجود دارد.

زینلی با بیان اینکه صادرات زعفران تولیدی به ۶۰ کشور دنیا انجام می‌شود، گفت: بنابر آمار عمده صادرات زعفران به ۱۰ تا کشور انجام می‌شود.

مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد ادامه داد: سالانه حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد و در برخی مواقع ۹۰ درصد زعفران تولیدی صادر و مابقی در داخل مصرف می‌شود، هرچند ارزش واقعی مدنظر هیچ‌گاه به عنوان بزرگترین تولیدکننده زعفران وارد کشور نشده است.

ارزش واقعی صادرات زعفران یک میلیارد دلار است

او ادامه داد: بنابر آمار سالانه ارزش صادرات زعفران به ۳۰۰ میلیون دلار می‌رسد، درحالیکه ارزش واقعی ۹۰۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار است که دستیابی به این امر مهم نیازمند مشارکت و توافقات بازرگانی است چراکه در خصوص صنایع تبدیلی زعفران جزء کشور‌های پیشرفته هستیم.

زینلی با اشاره به اهمیت ارتقای عملکرد و حمایت از تولیدکنندگان گفت: آموزش و انتقال یافته‌های نوین و برنامه‌های متنوع ترویجی از راهکار‌های مناسب و کاربردی برای افزایش عملکرد و همواره مورد تاکید است.

مجری طرح گیاهان دارویی گفت: بنابر آمار سطح زیرکشت زعفران ۱۲۲ هزار هکتار است که براین اساس به طور متوسط پتانسیل حداقل تولید ۵۰۰ تن محصول وجود دارد.

گفتنی است که در سال ۱۴۰۲ مجموع سطح زیر کشت زعفران در کشور ۱۲۷ هزار و ۳۷۰ هکتار و از این میزان ۱۲۵ هزار و ۱۵۶ هکتار بارور و ۲۲۱۱ هکتار غیربارور بود و در این میان استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی به ترتیب رتبه اول و دوم را در هر دو معیار سطح زیر کشت و تولید زعفران به خود اختصاص داده‌اند.
منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۱
0
0
فعلا که آقایان برای خرید مفت در بازار بی‌سابقه زعفران در محرم با همکاری هم قیمت را پایین آورده اند در حالی که انبارها خالی و نیاز جهانی بسیار زیاد ولی ببینید چقدر قیمت در انحصار این عده که شامل تعاونی و بورس و شرکت‌های بزرگ برای استثمار کشاورزان همکاری می‌کنند دیگه این‌طور چه نیازی داره به دشمن وقتی چنیین افرادی بر ای صنعت حکومت میکنند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۳
0
0
باید دید دولت پزشکیان در مقابل این اعتلاف نا مبارک تعاونی وبورس و شرکت‌های صادرات که در واقع در نام متفاوتند در منافع یکی چه می‌کند سالهاست عجیبترین کارها را در جهت نابودی این صنعت را انجام می‌دهند تازه‌ترین اینکه با وجود کمبود زعفران وماه محرم که بهترین شرایط برای رشد قیمت است شاهد کاهش قیمتی.؟.!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->